We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Πληρωμή και παράδοση

Πληρωμή και παράδοση

Τύπος προϊόντοςΤύπος παράδοσης Χρόνος παράδοσης
(εργάσιμες μέρες )
ΤιμήΚάθε επιπλέον αντικείμενο (+1)
Προϊόντα σε απόθεμα Η ACS Courier76,50 €
Η Γενική Ταχυδρομική75,50 €
Ταπετσαρία τοιχογραφία Η ACS Courier116,50 €
Η Γενική Ταχυδρομική115,50 €
Προσαρμοσμένο πλαίσιο Η ACS Courier208,90 € + 2,00 €
Η Γενική Ταχυδρομική207,90 € + 2,00 €

Επεξεργασία παραγγελίας & Προσδοκίες παράδοσης

Η Γενική Ταχυδρομική

Ο πελάτης θα λάβει email και SMS με τις πληροφορίες παράδοσης από την υπηρεσία παράδοσης. Η Γενική Ταχυδρομική θα προσπαθήσει την παράδοση 3 φορές. Σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης στη διεύθυνσή σας, η παραγγελία θα μεταφερθεί στο πλησιέστερο κατάστημα (Pick-up Point) όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 10  ημέρες.

ACS Courier

Ο πελάτης θα λάβει email και SMS με τις πληροφορίες παράδοσης από την υπηρεσία παράδοσης. Σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης στη διεύθυνσή σας, η παραγγελία θα μεταφερθεί στο πλησιέστερο κατάστημα (Pick-up Point) όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 10  ημέρες.

Σε περίπτωση επιστροφής εμπορευμάτων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σημείο παραλαβής, από όπου οι αποστολές επιστρέφονται μαζικά στην αποθήκη μας. Όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή σημείου παραλαβής, πληρώνετε μόνο έξοδα αποστολής εντός της χώρας σας.

Frogman s.r.o.
Αριθμός πελάτη: 6614
K. Karamanli 110 Str.
Serres, 62125
Office Speedex

Η επιστροφή της αποστολής σε αυτή τη διεύθυνση μπορεί να σταλεί από οποιονδήποτε μεταφορέα.

Πληρωμή

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τύπους καρτών: VISA, VISA Electron, MasterCard και Maestro. Χρησιμοποιούμε σύστημα 3-D Secure και κρυπτογράφηση SSL για τα προσωπικά σας δεδομένα. Καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα,

http://www.europosters.eu/upload/credit-cards-logos.jpg

δεν αποθηκεύεται. Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο είναι ασφαλής. Η τράπεζα επεξεργασίας είναι η Česka Spořitelna a.s. - ERSTE BANK, όπου την ασφάλεια εξασφαλίζει η Visa και Mastercard.

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην τράπεζά επεξεργασίας μας Česka Spořitelna a.s. (ERSTE BANK), η οποία θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας: αριθμός κάρτας,

ημερομηνία λήξης και κωδικό επικύρωσης CVV2 / CVC2 (3-ψηφιος τυπωμένος κωδικός στο σημείο υπογραφής στην πίσω πλευρά της κάρτας σας). Αυτός ο κώδικος συμβάλλει στην επικύρωση σας ως νόμιμο κατόχο της κάρτας και αυξάνει την προστασία από οποιαδήποτε απάτη.

Καθοδήγηση: Η χρήση των ηλεκτρονικών καρτών VISA Electron και Maestro είναι δυνατή μετά την έγκριση του εκδότη / της τράπεζάς σας. Προτείνουμε να λάβετε πληροφορίες από τον πάροχο σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης της κάρτας σας για αγορές στο διαδίκτυο (Υπάρχουν ορισμένες εικονικές κάρτες που εκδίδονται ειδικά για αυτόν τον τύπο συναλλαγής).

Λογαριασμός PayPal ή πύλη (gateway) PayPal για πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το PayPal είναι η μεγαλύτερη πύλη πληρωμών στον κόσμο μέσω της οποίας μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό PayPal. Για πληρωμές μέσω κάρτας, δεν απαιτείται εγγραφή ή δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε λογαριασμό PayPal. Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και δεν υπάρχει δυνατότητα κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων. Η παραγγελία ολοκληρώνεται αφού λάβετε ειδοποίηση άμεσης πληρωμής από το PayPal. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε από το PayPal, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου θα λάβετε τις επόμενες οδηγίες πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PayPal στο www.paypal.com

Καθοδήγηση: Η διαφορά μεταξύ των πληρωμών μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης και του PayPal είναι ότι η ίδια υπηρεσία προσφέρεται από διαφορετικές εταιρείες.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πληρώσετε το τελικό ποσό με μετρητά/πιστωτική κάρτα απευθείας στον τοπικό ταχυμεταφορέα, ο οποίος θα παραδώσει ταυτόχρονα την παραγγελία στην πόρτα σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ορισμένα πρόσθετα τέλη που προστίθενται στην τιμή αγοράς.

Apple Pay

Το Apple Pay είναι μια ανέπαφη τεχνολογία πληρωμών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω iPhone, Apple Watch, iPad και Mac. Υποστηρίζεται από μεγάλους παρόχους πιστωτικών καρτών, όπως η Visa, η MasterCard και η American Express. Υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω του Touch ID, του Face ID, με PIN ή με κωδικό πρόσβασης και χωρίς όριο εξόδων.

Google Pay

Το GPay, λειτουργεί ακριβώς όπως το Apple Pay, αλλά για τα androids. Προστατεύει τις πληροφορίες πληρωμής σας με διάφορα επίπεδα ασφάλειας και χρησιμοποιεί ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας στον κόσμο για την προστασία του λογαριασμού σας. Όταν πληρώνετε σε καταστήματα, η υπηρεσία δεν παρέχει τον πραγματικό αριθμό της κάρτας σας, επομένως τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.


Πολιτική Επιστροφής

Η δέσμευση μας είναι να σας παρέχουμε προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και η ικανοποίησή σας είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, απλά στείλτε την πίσω και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα ή θα ανταλλάξουμε τα προϊόντα σας.

Πώς να προχωρήσετε κατά την επιστροφή εμπορευμάτων;


Συσκευασία

Συσκευάζουμε τις αποστολές σας με απόλυτη προσοχή σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο χαρτόνι υψηλής ποιότητας, ώστε να μην υποστούν ζημιές κατά τη μεταφορά. Για μεγαλύτερη προστασία των αφισών συνιστούμε την αγορά ενός ανθεκτικού σωλήνα δώρου που αντέχει σε ακραίους χειρισμούς.EuropostersΔιακοσμήστε τη ζωή σας

Από το 1999, το Europosters είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης αφισών, εκτυπώσεων τέχνης τοίχου και εξουσιοδοτημένων εμπορευμάτων στην Τσεχική Δημοκρατία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην προσφορά μας, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από αφίσες ταινιών, παιχνιδιών ή αθλημάτων όλων των μεγεθών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων δώρων για πραγματικούς φαν του Star Wars, του Harry Potter, των κόμικς ή ολόκληρης της οικογένειας της Warner Bros. Γνωρίζουμε ότι οι κούπες, οι φιγούρες, τα παζλ και τα ρούχα είναι το καλύτερο δώρο για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το ενδιαφέρον. Αλλά αν είστε λάτρης της εσωτερικής διακόσμησης, τότε είστε και στο σωστό μέρος! Σε καθημερινή βάση εκτυπώνουμε ταπετσαρίες, εικονογραφήσεις, φωτογραφίες και αναπαραγωγές έργων τέχνης και τις στέλνουμε σε περισσότερες από 25 χώρες για να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας.


Επικοινωνία:

E-mail: info@europosters.eu

Καλέστε: +420 210 440 210 (μόνο στα Αγγλικά)

Δευτερά με Παρασκευή ǀ 8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Top