We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές για αυτή την εβδομάδα: ANIME & MANGA έκπτωση -15 % ×

Πληρωμή και παράδοση

Πληρωμή και παράδοση

Τύπος προϊόντοςΤύπος παράδοσης Χρόνος παράδοσης
(εργάσιμες μέρες )
ΤιμήΚάθε επιπλέον αντικείμενο (+1)
Προϊόντα σε απόθεμα Η Γενική Ταχυδρομική76,15 €
Η ACS Courier77,40 €
Υπηρεσία παράδοσης513,90 €
Ταπετσαρία τοιχογραφία Η Γενική Ταχυδρομική116,15 €
Η ACS Courier117,40 €
Υπηρεσία παράδοσης913,90 €
Προσαρμοσμένο πλαίσιο Υπηρεσία παράδοσης1812,90 € + 2,00 €

Επεξεργασία παραγγελίας & Προσδοκίες παράδοσης

Η Γενική Ταχυδρομική

Ο πελάτης θα λάβει email και SMS με τις πληροφορίες παράδοσης από την υπηρεσία παράδοσης. Η Γενική Ταχυδρομική θα προσπαθήσει την παράδοση 3 φορές. Σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης στη διεύθυνσή σας, η παραγγελία θα μεταφερθεί στο πλησιέστερο κατάστημα (Pick-up Point) όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 10  ημέρες.

ACS Courier

Ο πελάτης θα λάβει email και SMS με τις πληροφορίες παράδοσης από την υπηρεσία παράδοσης. Σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης στη διεύθυνσή σας, η παραγγελία θα μεταφερθεί στο πλησιέστερο κατάστημα (Pick-up Point) όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 10  ημέρες.

UPS

  • 3 προσπάθειες παράδοσης

  • Μήνυμα ηλ.ταχυδρομείου σχετικά με την αποστολή με αριθμό παρακολούθησης

  • Επικοινωνία με τον πελάτη σχετικά με την παράδοση

  • Μήνυμα με αριθμό τηλεφωνικού κέντρου της UPS σχετικά με πρόβλημα στην παράδοση

Πληρωμή

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τύπους καρτών: VISA, VISA Electron, MasterCard και Maestro. Χρησιμοποιούμε σύστημα 3-D Secure και κρυπτογράφηση SSL για τα προσωπικά σας δεδομένα. Καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα,

http://www.europosters.eu/upload/credit-cards-logos.jpg

δεν αποθηκεύεται. Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο είναι ασφαλής. Η τράπεζα επεξεργασίας είναι η Česka Spořitelna a.s. - ERSTE BANK, όπου την ασφάλεια εξασφαλίζει η Visa και Mastercard.

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην τράπεζά επεξεργασίας μας Česka Spořitelna a.s. (ERSTE BANK), η οποία θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας: αριθμός κάρτας,

ημερομηνία λήξης και κωδικό επικύρωσης CVV2 / CVC2 (3-ψηφιος τυπωμένος κωδικός στο σημείο υπογραφής στην πίσω πλευρά της κάρτας σας). Αυτός ο κώδικος συμβάλλει στην επικύρωση σας ως νόμιμο κατόχο της κάρτας και αυξάνει την προστασία από οποιαδήποτε απάτη.

Καθοδήγηση: Η χρήση των ηλεκτρονικών καρτών VISA Electron και Maestro είναι δυνατή μετά την έγκριση του εκδότη / της τράπεζάς σας. Προτείνουμε να λάβετε πληροφορίες από τον πάροχο σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης της κάρτας σας για αγορές στο διαδίκτυο (Υπάρχουν ορισμένες εικονικές κάρτες που εκδίδονται ειδικά για αυτόν τον τύπο συναλλαγής).

http://www.europosters.eu/upload/paypallogo-uk.gif

Λογαριασμός PayPal ή πύλη (gateway) PayPal για πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το PayPal είναι η μεγαλύτερη πύλη πληρωμών στον κόσμο μέσω της οποίας μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό PayPal. Για πληρωμές μέσω κάρτας, δεν απαιτείται εγγραφή ή δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε λογαριασμό PayPal. Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και δεν υπάρχει δυνατότητα κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων. Η παραγγελία ολοκληρώνεται αφού λάβετε ειδοποίηση άμεσης πληρωμής από το PayPal. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε από το PayPal, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου θα λάβετε τις επόμενες οδηγίες πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PayPal στο www.paypal.com

Καθοδήγηση: Η διαφορά μεταξύ των πληρωμών μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης και του PayPal είναι ότι η ίδια υπηρεσία προσφέρεται από διαφορετικές εταιρείες.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πληρώσετε το τελικό ποσό με μετρητά/πιστωτική κάρτα απευθείας στον τοπικό ταχυμεταφορέα, ο οποίος θα παραδώσει ταυτόχρονα την παραγγελία στην πόρτα σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ορισμένα πρόσθετα τέλη που προστίθενται στην τιμή αγοράς.

Apple Pay

Το Apple Pay είναι μια ανέπαφη τεχνολογία πληρωμών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω iPhone, Apple Watch, iPad και Mac. Υποστηρίζεται από μεγάλους παρόχους πιστωτικών καρτών, όπως η Visa, η MasterCard και η American Express. Υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω του Touch ID, του Face ID, με PIN ή με κωδικό πρόσβασης και χωρίς όριο εξόδων.

Google Pay

Το GPay, λειτουργεί ακριβώς όπως το Apple Pay, αλλά για τα androids. Προστατεύει τις πληροφορίες πληρωμής σας με διάφορα επίπεδα ασφάλειας και χρησιμοποιεί ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας στον κόσμο για την προστασία του λογαριασμού σας. Όταν πληρώνετε σε καταστήματα, η υπηρεσία δεν παρέχει τον πραγματικό αριθμό της κάρτας σας, επομένως τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

Συσκευασία

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να χρησιμοποιούμε τη καλύτερη συσκευασία για τα προϊόντα μας και για τη διανομή των παραγγελιών. Έτσι εγγυόμαστε ότι η παραγγελία σας θα έρθει άθικτη ακόμη και σε περίπτωση απρόσεκτου χειρισμού.

Τα προϊόντα που μπορούν να τυλιχτούν χωρίς ζημία, όπως αφίσες και εκτυπώσεις τέχνης μικρότερων διαστάσεων, μεταφέρονται χρησιμοποιώντας ένα τρίγωνο από χαρτόνι. Εντούτοις, συστήνουμε να αγοράσετε έναν ανθεκτικό σωλήνα αφισών, ο οποίος μπορεί να πάθει κάποια ζημιά μόνο σε περίπτωση χρήσης μεγάλης δύναμης.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε πίνακες ζωγραφικής σε καμβά και σε αντιγραφές. Πρώτα τυλίγουμε με ασφάλεια τις γωνίες, μετά καλύπτουμε όλη την εικόνα με πλαστική μεμβράνη και την βάζουμε σε συσκευασία από χαρτόνι με τη βοήθεια μερικών μονωτικών στρωμάτων.Decorate your life!

Από το 1999, το Europosters έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους πωλητές στις αφίσες, στις ταπετσαρίες και στην τέχνη τοίχου. Επί του παρόντος, συνεργαζόμαστε με καλλιτέχνες, φωτογράφους και γραφίστες από όλη την Ευρώπη. Στην προσφορά μας, μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα γνωστά έργα ζωγραφικής καθώς και ολοκαίνουργια έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών. Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκτυπώνουμε ακόμη και τις δικές σας φωτογραφίες, και, κατόπιν αιτήματός σας, να τοποθετούμε τις εκτυπώσεις σας σε πλαίσια υψηλής ποιότητας. Αγαπάμε πραγματικά το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων εντούτοις, δεν ξεχνάμε τους “geeks” και τους φαν της μουσικής για τους οποίους επεκτείνουμε συνεχώς την προσφορά μας σε αφίσες, κούπες, t-shirts, συλλεκτικές φιγούρες και άλλα εξουσιοδοτημένα προϊόντα και δώρα.


Επικοινωνία:

E-mail: info@europosters.eu

Καλέστε: +420 777 33 44 55 (μόνο στα Αγγλικά)

Δευτερά με Παρασκευή ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Περισσότερες πληροφορίες Συμφωνώ ×
Top