We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Πολιτική Επιστροφής

Παράπονα και επιστροφές

Η δέσμευση μας είναι να σας παρέχουμε προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και η ικανοποίησή σας είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Μην διστάζετε με τις αγορές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, απλά στείλτε την πίσω και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα ή θα ανταλλάξουμε τα προϊόντα σας.

Πώς να προχωρήσετε όταν υποβάλλετε μια αξίωση για ένα προϊόν;

Σε όλες τις περιπτώσεις παραπόνων για προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας μέσω email στο info@europosters.eu.

Παράπονο για προϊόν

Παρακαλώ καθορίστε:

  • Αριθμός παραγγελίας – μπορείτε να τον βρείτε στο email σας ή στον λογαριασμό σας.
  • Κατάσταση του κατεστραμμένου πακέτου και των αγαθών – παρακαλούμε επισυνάψτε φωτογραφίες αποδεικτικών στοιχείων..
  • Η προτίμησή σας σχετικά με τον τρόπο επίλυσης της κατάστασης – επιστροφή χρημάτων / αποστολή νέου προϊόντος.

Ποιες είναι οι καταστάσεις για μια αξίωση προϊόντος;

1/ Εμπορεύματα (ή συσκευασία) που υπέστησαν ζημιά κατά τη μεταφορά.

Εάν υποψιάζεστε ότι τα εμπορεύματα υπέστησαν ζημιά κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail μαζί με μια φωτογραφία που αποδεικνύει τη ζημιά στη συσκευασία και τα εμπορεύματα στη διεύθυνση e-mail μας εντός 48 ωρών από την παράδοση. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα βήματα. Δυστυχώς, αν ανταποκριθείτε αργότερα, δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραπόνου στην εταιρεία μεταφορών. Δεν χρειάζεται να μας επιστρέψετε τα κατεστραμμένα εμπορεύματα.

2/ Προϊόν χαμηλής ποιότητας ή εσφαλμένου μεγέθους.

Εάν λάβατε ένα προϊόν χαμηλής ποιότητας, με ασαφή παραδοθείσα εικόνα ή σε λανθασμένο μέγεθος, παρακαλούμε στείλτε μας μια φωτογραφία αποδείξεως των παραδοθέντων αγαθών μέσω e-mail. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα βήματα. Δεν χρειάζεται να μας επιστρέψετε τα ελαττωματικά αγαθά.

3/ Λανθασμένα ή απουσιάζοντα αντικείμενα

Λείπει κάτι από τη συσκευασία; Λάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε; Ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκλήθηκε. Παρακαλούμε στείλτε μας μια φωτογραφία των παραδοθέντων αγαθών μέσω e-mail. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα βήματα.

 

Ако сте закупили нашата „Гаранция за безопасна доставка“ и пратката ви пристигне повредена или бъде изгубена, не е нужно да чакате ситуацията да бъде разрешена в рамките на законовия срок. Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти и те ще разрешат вашата заявка с приоритет. Ако сте получили повредена стока, моля, направете снимка на повредената стока и на пакета, за да бъде удовлетворена рекламацията ви по-бързо.

Забележка: Доставката на нов продукт е възможна само ако все още го имаме в наличност.


Πώς να επιστρέψετε τα εμπορεύματα;

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα του προϊόντος; Θεωρείτε ότι το προϊόν δεν σας ενθουσιάζει και θέλετε να κάνετε μια επιστροφή; Κανένα πρόβλημα!

1/ Ο πιο εύκολος τρόπος: ηλεκτρονική επιστροφή μέσω της υπηρεσίας Retino.

Η online υπηρεσία Retino θα χειριστεί τα πάντα για εσάς με μόνο μερικά κλικ, κάνοντας επίσης τη δουλειά μας πιο εύκολη - για παράδειγμα, θα έχουμε μια καλύτερη επισκόπηση του που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το πακέτο.

2/ Εάν αποφασίσετε να μη χρησιμοποιήσετε το online σύστημα Retino και επιστρέφετε την αποστολή 'μόνοι σας', παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επιστροφής για να απλοποιήσετε τη διαδικασία.

Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής εδώ.

Η φόρμα μπορεί να συμπληρωθεί online και να σταλεί μέσω e-mail στο info@europosters.eu, μαζί με πληροφορίες σχετικά με το τι επιστρέφετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να την εκτυπώσετε, να τη συμπληρώσετε χειρόγραφα και να τη στείλετε μαζί με τα αγαθά.

Συσκευάστε τα ακέραια αγαθά στην αρχική συσκευασία, τοποθετήστε τα σε ένα κουτί, επισημάνετε ευδιάκριτα το κουτί με την ετικέτα που δημιουργήθηκε από τον μεταφορέα και στείλτε το στη διεύθυνση του κεντρικού μας αποθηκευτικού χώρου:

EUROPOSTERS, s. r. o.
Žďár nad Metují 139
549 55
Czech Republic / Δημοκρατία της Τσεχίας

Μετά τη λήψη των αγαθών στην αποθήκη μας, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail. Εάν επιλέξετε την επιλογή επιστροφής χρημάτων, θα λάβετε το ποσό πίσω από εμάς εντός 14 ημερών από τη λήψη του πακέτου από την ομάδα υποστήριξης πελατών μας. Διαφορετικά, θα βρούμε μια εναλλακτική λύση.

Εάν έχετε λάβει ένα κατεστραμμένο προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε παραπάνω πώς να προχωρήσετε όταν υποβάλλετε μια αξίωση για ένα προϊόν.


Παρακαλούμε σημειώστε:

  1. Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε τα εμπορεύματα εντός 14 ημερών, θα σας επιστραφεί το ποσό των αγαθών, συμπεριλαμβανομένης της φθηνότερης επιλογής αποστολής προς τη χώρα προορισμού. Μετά τη λήξη των 14 ημερών, μόνο τα χρήματα για τα αγαθά μπορούν να επιστραφούν, και θα πρέπει να καλύψετε τα έξοδα αποστολής.

  2. Τα ειδικής κατασκευής αγαθά δεν μπορούν να επιστραφούν. Αυτή η πληροφορία είναι επίσης διαθέσιμη απευθείας στην ιστοσελίδα μας, στα σχετικά προϊόντα. Τέτοια αγαθά μπορούν να υποβληθούν σε παράπονο μόνο σε περίπτωση προφανούς εκτυπωτικού λάθους ή ζημιάς από το μέρος μας. Παραδείγματα τέτοιων προϊόντων περιλαμβάνουν:
  • Εκτύπωση δικών σας φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί και καμβά,
  • Προϊόντα δικής μας παραγωγής με την επισήμανση 'PREMIUM QUALITY' (προϊόντα εκτυπωμένα σε φωτογραφικό χαρτί, καμβά ή τοιχογραφία),
  • Προσαρμοσμένη κορνίζα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις.

 EuropostersΔιακοσμήστε τη ζωή σας

Από το 1999, το Europosters είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης αφισών, εκτυπώσεων τέχνης τοίχου και εξουσιοδοτημένων εμπορευμάτων στην Τσεχική Δημοκρατία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην προσφορά μας, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από αφίσες ταινιών, παιχνιδιών ή αθλημάτων όλων των μεγεθών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων δώρων για πραγματικούς φαν του Star Wars, του Harry Potter, των κόμικς ή ολόκληρης της οικογένειας της Warner Bros. Γνωρίζουμε ότι οι κούπες, οι φιγούρες, τα παζλ και τα ρούχα είναι το καλύτερο δώρο για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το ενδιαφέρον. Αλλά αν είστε λάτρης της εσωτερικής διακόσμησης, τότε είστε και στο σωστό μέρος! Σε καθημερινή βάση εκτυπώνουμε ταπετσαρίες, εικονογραφήσεις, φωτογραφίες και αναπαραγωγές έργων τέχνης και τις στέλνουμε σε περισσότερες από 25 χώρες για να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας.


Επικοινωνία:

E-mail: info@europosters.eu

Καλέστε: +420 210 440 210 (μόνο στα Αγγλικά)

Δευτερά με Παρασκευή ǀ 8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Top